מתכוני השף

טורטיה בייתית במליות שונות

מנה קלה להכנה וטעימה, מתאימה לארוחת ערב או אירוח

לטורטיה
2 כוסות קמח
1/2 כפית מלח
3/4 כוס מים
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1. בקערה מערבבים קמח ומלח
2. מוסיפים בהדרגה תוך ערבוב את המים והשמן עד להווצרות עיסת בצק גסה.
3. מעבירים למשטח מקומח ולשים כד להווצרות בצק בעל מרקם חלק. במידת הצורך הוסיפו מים או קמח.
4. מחלקים את הבצק ל8חלקים ומרדדים כל אחד לעיגול שטוח ודק.
5. על מחבת משומנת מעט מטגנים כל טורטיה כדקה מכל צד עד להשחמה קלה.

 

מלית בשר טחון, סלט ערבי וטחינה
לבשר:
1/2 ק"ג בשר טחון
בצל גדול
פטרוזיליה לפי הטעם
1/2 כפית כמון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית קינמון
* מטגנים את הבצל, מוסיפים את הבשר והתבלינים ומטגנים עד שהבשר מוכן.
לסלט:
2 עגבניות
2 מלפפונים
1 בצל
מיץ לימון לפי הטעם
מלח לפי הטעם
שמן זית
* קוצצים קטן ומתבלים לפי הטעם
לטחינה:
2 כפות טחינה גולמית
מיץ מחצי לימון
מלח לפי הטעם
1 שן שום
1/2 כוס מים קרים
• מערבבים ומתבלים עד לקבלת טחינה במרקם ובטעם הרצוי.
הרכבה: על גבי הטורטיה מניחים: 2 כפות מהבשר, כף סלט וכף טחינה ומגלגלים. מקפלים את הקצה.

 

מלית חזה עוף ואבוקדו
100 גרם חזה עוף
2 כפות שמן
חצי אבוקדו
מעט מיץ לימון
עגבניה
בצל סגול
חצי גמבה אדומה
2-3 גבעולי כוסברה קצוצים
מעט צ'ילי
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1. צולים את חזה העוף במחבת עם השמן. מוציאים, מצננים וחותכים לקוביות
2. מקפיצים את קוביות חזה העוף עם חצי בצל קצוץ, מתבלים במלח ופלפל
3. חותכים את האבוקדו לקוביות ומזלפים עליו את מיץ הלימון
4. חותכים לקוביות ומערבבים יחד: עגבניה, חצי בצל סגול וגמבה. מוסיפים את הכוסברה
5. מניחים על הטורטיה את קוביות חזה העוף, מעליהם את סלט האבוקדו ומגלגלים. את הקצה התחתון מקפלים.

לקוחות מספרים

  • "התחתנו באדמה, בקיבוץ שניר, בשישי בצהריים, עם שמש בשמיים, אוכל בשפע, בתפריט צמחוני(!) שהיה טעים להפליא גם לקורניבורים שבאורחינו היה יפייפה - מהעיצוב הכללי ועד הפרט האחרון! נהננו, רקדנו, השתוללנו והכל באווירה כפרית וחגיגית מושלמת! הבטן שלנו מלאה בהמלצות! תודה"

    קרן לוי סלבודניק
    חיפה
  • "אירוח נעים אוכל טעים ומוגש יפה וחם. אוירה טובה. הגענו אחרי טיול בצפון לארוחת ערב חג והיה מושלם."

    מירי גבאי
  • "מקום מעולה לארוחות ואירוח קבוצות בצפון. תפריט מגוון וטעים. שירות ברמה. נקי מסודר ותמיד טעים. חברת דרך השלף בבעלותי ממליצה בחום-אדמה. נקודה."

    ליאור שלף
  • "בתור הכלה, לא אכלתי הרבה, אז רק יאמר לזכותם של צוות אדמה, שאת כל המידע הזה שמעתי מבן זוגי שאכל בהנאה גדולה מהבשר וכמובן ובעיקר מהאורחים (ביניהם גם שף מאוד מוכשר), שיצאו מרוצים ולא הפסיקו להגיד כמה טעים! ואיזו אווירה נעימה, איזה שירות נעים ואדיב, כמה אכפתיות, אסתטיות ותשומת לב בהגשה ובשירות! בלי ספק האירוע הזה עלה רמה בזכותם! אז תודה ענקית לאהרון והצוות המשובח!, לכם הקוראים אני מקווה ומאחלת לכם שתהינו מהאוכל ומהשירות המיוחד של אדמה! מודים מכל הלב!"

    דני ומרווה
  • לכל צוות אדמה,תודה רבה על האירוע בבית בט"ו בצפת, ביום חמישי האחרון.למרות הקושי הלוגיסטי עמדתם בכבוד בארגון האירוע.בעתיד נדאג לתנאים נוחים יותר לעבודה במטבח....ותודה חמה לאהרון!חג שמח!

    איתן לבל
  • "ערב טוב יקירה, היה פצצה הכל היה טעים ממש וכולם מאוד נהנו!!! תודה רבה"

    צוות טרקטורוני דישון
  • "אכלתי, ביליתי, מקסים"

    אורית לב
  • "היינו אורחים במלון בוטיק שניק וגילינו יופי של מסעדה עם לארוחת בוקר ובעיקר לארוחת ערב. אוכל ממש טעים. מגוון עם הרבה אפשרויות ( כולל בריאות וצמחוניות). עיצוב יפה. צוות נחמד. ממש הופתענו לטובה".

    אלה טוכמינץ דיין
  • "צוות מאורגן ומקצועי והטעם חבל על הזמן! ממליץ ביותר"

    טל נבון
  • "שהינו 2 לילות הכוללים את ליל הסדר, חייבת לציין כי למרות חששותיי לעשות את ליל הסדר מחוץ לבית הכל זרם בצורה מושלמת. קיבלו אותנו כל כך יפה.. מגבות עבות, בעוגיות, יין שוקולדים בחדר. ליל הסדר היה מדהים. כל משפחה קבלה שולחן משלה עם בקבוק יין משובח ושתייה קלה, צלחת סדר. הרב שהעביר את הסדר היה מהמם, מקצועי וקליל ושיתף את הילדים במהלך הקריאה וחילק פרסים. היה אוכל מעולה ומגוון טרי טעים מומלץ במיוחד לילדים אחרי הארוחות יש רחבת דשא ענקית, גן משחקים גדול. מה שאהבנו במיוחד זה שכדי להגיע לבניאס לא צריך להזיז אפילו את האוטו...."

    אורחים משניר אירוח בוטיק
  • "וואו! שיחקתם אותה! היה כל כך טעים, בשפע ובנדיבות, הרגשנו שזה באמת מכל הלב. תודה לכל צוות אדמה. תודה מיוחדת למתן השף. מכל מנהלי היחידות הצפוניות של החברה להגנת הטבע"

    ענת ניסים
  • "מהרגע הראשון שדיברנו עם מנהל הקייטרינג אהרון ועם השף מתן ידענו שחברנו הכי נכון! אני טבעונית והחבר שלי בשרי לגמרי, עם כל המורכבות בדבר, אהרון ישב אתנו בסבלנות רבה, הקשיב, תכנן והרכיב לנו תפריט מגוון, מיוחד וטעים מממשששש! פשוט מנות מדהימות! האורחים יצאו מרוצים ולא הפסיקו להגיד כמה טעים! ואיזו אווירה נעימה, איזה שירות נעים ואדיב, כמה אכפתיות, אסתטיות ותשומת לב בהגשה ובשירות! בלי ספק האירוע הזה עלה רמה בזכותם! אז תודה ענקית לאהרון והצוות המשובח!"

    דני ומרווה
  • "אין דברים כאלה, תפריט שף נדיר! הופתענו מאוד, ארוחה מדהימה... זו הייתה חוויה קולינארית יוצאת דופן.. תודה רבה לשף וצוות העובדים ממש הוקסמנו ..."

    מנהל מחברת פלרם
ספר/י לנו על החוויה שלכם
לחץ לתגובה